Sommarkalas
Snart är sommaren här med härliga sommarbufféer!

Pendeltågsfika
När Euromaint skulle visa sina pendeltågsverkstäder för Ratos hjälpte vi till med frukostfika med surdegsmackor med pesto, parmesan & parmaskinka. En succé!


matlagningskurs
Hej kära bonne femme besökare.
Igår var det matlagningskurs här i köket. Åtta glada och positiva gäster som testade kryddor. Lite knepigare än de hade trott först. Chilipulver och dito paprika var svårt att skilja ut och korianderfrö, fänkålsfrö och dillfrö var också kluriga för att tala om gurkmejan.
Sedan hembakat bröd att dippa i Planeta-olivolja, så gott, gräsigt och helt enkelt vårlikt. Därefter sovrinoost och balsamico som snacks.
Semifreddon blev topplyckad, och frös på knappt tre timmar, bra jobbat av de två dessertentusiasterna.
Dilammssteken från Välnäs gård var som en dröm. Duchesse blev fin trots tyllbrist i spritspåsen och alla tillbehör och dressingen blev jättebra. Laxen med algsalt, snyggt och toppengott. L
Lite gott vin också Lirac, Les Chennaies 2009, var perfekt till lammet.
Jättekul att ha gäster i köket, jag gillar verkligen det. Det blir bra stämning och alla är nöjda med sin insats. Kom och prova på du också!

Glad påsk
Lotte o Pernilla